Complete realisatie van jouw website.

Hét best passende webconcept voor jouw organisatie.

Wil jij een website ontwikkelen samen met de reclamemakers van Mull2media? Mull2media ontwikkelt websites van vormgeving tot en met de complete realisatie. Of het nu gaat om een nieuwe website of de restyling van een bestaande website.

Tijdens de ontwikkeling houden we rekening met de huisstijl, de gebruiksvriendelijkheid, de laadtijd en de verschillende devices (responsive). We houden ook de beoogde doelgroep in de gaten. Daarom bieden we dus niet alleen een standaardoplossing, maar het best passende webconcept voor jouw organisatie.

Daarom kies je voor website ontwikkeling door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen en functionaliteiten te bepalen;

  • Eenvoudig beheer met WordPress: het meest gebruikte CMS;

  • Unieke webontwerpen;

  • Extra modules mogelijk;

  • Jaarlijks meer dan 100 websites.

Gratis en vrijblijvend

Website ontwikkeling met WordPress ondersteuning.

Een gebruiksvriendelijk website, zodat jij de inhoud zelf kunt aanpassen.

Met behulp van een Content Management System (CMS) is de website eenvoudig te beheren. Als CMS kiest Mull2media voor WordPress. Het systeem is gebruiksvriendelijk en beschikt over een actieve community dat zorgt voor structurele verbetering van het systeem en uitbreiding van diverse modules.

Als WordPress en WooCommerce specialist ontwikkelen we websites voor kleine en grote organisaties binnen het MKB. We bouwen ze gebruiksvriendelijk, zodat je de inhoud zelf kunt aanpassen. En we bouwen ze duurzaam, zodat ze lang meegaan.

Website ontwikkeling Doetinchem Achterhoek

Mull2media biedt meer dan alleen een website.

Support, domeinregistratie, security- en hostingpakketten. 

Naast het ontwikkelen van goede en vindbare websites bieden wij support, mogelijkheid tot domeinregistratie, een security- en een hostingpakket. Op deze manier verzekeren wij jou van optimale veiligheid, back-ups, tijdige updates en een team van specialisten die voor je klaarstaat. Maar we houden ons ook bezig met marketing en zoekmachineoptimalisatie. Hierbij sluiten we aan op de producten die al binnen de WordPress Community zijn ontwikkeld, zoals thema’s en plugins.

Website ontwikkeling - Doetinchem Achterhoek
Website ontwikkeling - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

5 / 5

Leuk en kundig personeel. Leveren strak werk!