window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

Jouw website en webshop altijd up-to-date met een serviceplan

Jouw website en webshop altijd up-to-date met een serviceplan

2018-10-25T17:43:00+00:009 maart 2017|Website & Internet|

Contentbeheer werkzaamhedenOnderhoud aan websites en webshops is noodzakelijk om veilig en stabiel te kunnen draaien. Wij bieden diverse serviceplannen waarmee wij het onderhoud voor je wegnemen.

Stabiliteit en zekerheid

Je wilt natuurlijk niet dat je site of shop offline gaat en niet meer bereikbaar is. Je website of webshop onderbrengen bij Mull2media biedt stabiliteit en zekerheid. Wij beschikken over een aantal eigen webservers die 24/7 per dag in de gaten worden gehouden en maandelijks voorzien worden van de allernieuwste updates. Zo staat je website of webshop op een webruimte waar je op kunt vertrouwen en vooral op verder kunt bouwen.

Serviceplannen voor onderhoud

Websites en webshops moeten bijna wekelijks onderhouden worden om veilig, stabiel en vooral bij de tijd te blijven. Dit kan een zeer tijdrovende klus zijn waar de meeste website-eigenaren geen tijd voor hebben. Ook is de kans dat je website niet goed functioneert aanwezig. Daarom biedt Mull2media diverse serviceplannen waarmee wij tegen een klein tarief al jouw website en webshop onderhoud voor je wegnemen. Onze specialisten voeren al het maandelijkse onderhoud voor je uit en nemen alle zorgen uit handen.

Contact opnemen

Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer