Webteksten laten schrijven door Mull2media

Webteksten

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website? Hoe kan ik meer producten verkopen? En hoe scoor ik in de zoekresultaten? Het is een hele kunst om online goed zichtbaar en vindbaar te zijn. Door met de juiste woorden te toveren creëer je waardevolle content die jouw doelgroep raakt. Ook wel contentcreatie.

Bereik met een doordachte contentstrategie de juiste mensen, via de juiste kanalen en met de juiste content. Wij nemen je graag het schrijfwerk uit handen en gaan voor het beste resultaat!

Waardevolle content

Aansprekend en wervend

 • Webdesign en garantie door échte specialisten

 • Aansprekende en wervende webteksten

 • Trek meer bezoekers naar je website met unieke teksten

Gratis en vrijblijvend

Content: bouw aan een relatie.

Creëer vertrouwen!

Relevante webteksten = bezoekers krijgen en vasthouden

Webteksten zijn voor elke onderneming belangrijk, dus ook voor jou! Of je nu een goedlopende webshop runt of net start met ondernemen. De website is het eerste dat mensen zien, als ze deze vinden natuurlijk. Met relevante content lok je bezoekers naar je site en weet je ze ook op je site te houden. Je wil niet dat ze snel weer doorklikken naar de site van je concurrent. Zorg dus dat ze alle informatie op de site vinden die ze nodig hebben.

Maar content is meer dan alleen het schrijven van een blog of artikel. Denk ook eens aan infographics, video’s, whitepapers, ‘How to’s en landingspagina’s. Het belangrijkste is dus dat we weten waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Dan kunnen onze content specialisten voor je aan de slag!

Schakel onze hulp in

Vind jij het schrijven van webteksten ook zo lastig? Weet je niet goed hoe je de teksten onderscheidend maakt, zodat je jouw doelgroep bereikt? Je bent niet de enige! Wees verstandig en besteed de creatie en het beheer van jouw content uit. Dit scheelt een hoop tijd en geld. Wij zorgen dat jouw site up-to-date blijft. Onze content marketeers creëren en optimaliseren de teksten en gaan voor het beste resultaat. Samen bepalen we de doelen. Tijd om te scoren met (web)teksten! Dus waar wacht je nog op? Bel ons voor meer informatie of kom een kop koffie drinken. Dan bespreken we jouw wensen op het gebied van contentcreatie.

Voordelen

De pluspunten van webteksten

 • Online conversies
  Relevante content is niet alleen aantrekkelijk, maar levert ook omzet op

 • Optimale prestaties
  Wij zorgen dat de juiste teksten en beelden jouw doelgroep bereiken en dat ze daadwerkelijk overgaan tot actie.

 • Branding & reclame
  (Online) zichtbaarheid is de sleutel tot succes. Met de juiste teksten creëren we een toegevoegde waarde. Dit stimuleert de on- en offline verkoop.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Is jouw contentstrategie veranderd? Wil je de teksten wijzigen? Nieuwe beelden toevoegen? Content is eenvoudig aan te passen.