Creatieve content creator | 32 tot 40 uur | Doetinchem

Jij creëert kneitergoede content in beeld, geluid en/of tekst

Waar moeten we beginnen met het omschrijven van deze functie…? Dat weten we zelf ook niet zo goed, want jouw nieuwe job kan allerlei uitdagende taken bevatten. Het is maar net hoe we jouw en onze krachten kunnen bundelen. We zoeken in ieder geval versterking binnen het content team, dus ben jij iemand die jaagt op mooie verhalen en moeiteloos een pakkende blog schrijft (uiteraard helemaal SEO proof), op pad gaat om bijpassende foto’s en video’s te schieten of ben jij iemand die zijn of haar mouwen opstroopt om alle socials op rolletjes te laten lopen? Pak dan deze kans en maak jezelf verantwoordelijk voor het creëren van boeiende en impactvolle content. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe jij deze functie vormgeeft, zodat ie lekker bij je past. En jij bij ons!

Wat ga je doen?

Bij ons draait het om doen waar je goed in bent én waar je vrolijk van wordt. We willen dat jouw energie in elke regel van een tekst, in elke pixel op het scherm en elke social media post die je publiceert terug te vinden is. In jouw rol als creatieve content creator breng je namelijk een boodschap tot leven. Hoe je dat doet, dat is aan jou. Ben jij:

 • Een video maker, dé meester in bewegende beelden en visuele storytelling. Je bent verantwoordelijk voor het hele videoproductieproces van conceptontwikkeling tot postproductie en alles wat daartussen zit.
 • Een woorden tovenaar, met jouw schrijftalent creëer je boeiende en overtuigende teksten voor websites, drukwerk of social media. Je zorgt dat teksten goed vindbaar zijn.
 • Een social media goeroe, op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en kent alle geheimen van de social media platfomen. Je bedenkt, creëert en plant, zodat alle social media kanalen gevuld zijn en alles op rolletjes loopt
 • Een fotografie ninja, je vertelt visuele verhalen en maakt adembenemende beelden. Je combineert technische vaardigheden, een creatieve visie en klantinteractie om een blijvende indruk achter te laten.
 • Een data whisperer, je verzamelt, analyseert en interpreteert marketinggegevens en kijkt waar verbetering mogelijk is. Je weet je weg te vinden in Google Analytics.

Wat verwachten we van jou?

Het liefst zoeken we iemand die een combi wil en kan maken. Iemand met ervaring, die weet wat ie doet en snel zelfstandig aan de slag kan. Maar ook iemand die graag samenwerkt met de andere collega’s uit je team, samen verdelen jullie de werkzaamheden en maken jullie verpletterende content.

Een creatieve, energieke aanpakker die past bij ons DNA. Iemand die zin heeft om de komende jaren te bouwen aan Mull2media, maar ook klanten verder wil helpen naar meer zichtbaarheid.

Wat mag je van ons verwachten?

We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Dat je op een plek zit waar je je thuis voelt. Daarom kijken we ook echt of jij als persoon past binnen onze gezellige en informele cultuur. We waarschuwen je alvast voor de confettikanonnen tijdens een verjaardag, de foute vrijdagmiddag muziek en slechte grappen. Daar moet je tegen kunnen!

Dan ook nog even het welbekende lijstje, ook dit mag je van ons verwachten:

 • Elke maand een gevulde bankrekening
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Bedrijfsmiddelen passend bij je functie
 • Elke vrijdagmiddag sluiten we de week af met een borrel
 • Een activiteitencommissie die meerdere keren per jaar leuke uitjes organiseert
 • Veel gezelligheid, ongein en natuurlijk de leukste collega’s
 • Een vrije cultuur waarin jij zelf je ruimte moet pakken

Wist je dat wij actief zijn op TikTok?

Check ’t hier. Wat wordt volgens jouw onze volgende video?

Wie zijn wij?

Deze vacaturetekst wordt nu wel erg lang, dus neus eens lekker rond op onze website om ons wat beter te leren kennen. Hier bekijk je je toekomstige collega’s, lees meer over wie we zijn of bekijk de mooie projecten waar we aan werken per productcategorie.

Voor welke klanten ga je aan de slag?

Je helpt mee om onszelf zichtbaar te houden. We delen toffe projecten waar we aan hebben gewerkt, laten meer zien over de mensen achter Mull2media en delen kennis over onze producten en diensten. Maar daarnaast zetten we onze eigen succescase graag in voor klanten. We helpen ze beter zichtbaar te zijn en creëren betoverende content. Dit doen we voor de bakker op de hoek tot een landelijk bekend beddenmerk en voor bedrijven in de technische sector tot schoonheidssalons.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Doe jij de content cape om en is het jouw tijd om te gaan toveren met woorden en beelden? Overtuig ons dan met jouw CV en motivatiebrief. We nemen binnen een week contact met je op om te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. De bal ligt bij jou, dus klik op de button hieronder en solliciteer!

Een bericht speciaal voor alle ijverige headhunters en werving- en selectiebureaus.
Voor al onze vacatures geldt: Geen acquisitie, wij zoeken zelf naar de juiste kandidaat. 

Aan de slag als creatieve content creator bij ons betekent:

 • Werken in een gezellig en jong team.

 • Aan de slag voor toffe uiteenlopende organisaties.

 • Je eigen regie pakken in een cultuur met veel vrijheid.

Een kijkje achter de schermen