Werkkleding

Wil je dat jouw medewerkers een belangrijke rol hebben in het uitdragen van de huisstijl? Dan is werkkleding een goede keus. Werkkleding heeft namelijk invloed op de herkenbaarheid en uitstraling van je bedrijf.

Niet alleen op kantoor, maar ook op locatie. Denk maar eens aan de politie en het leger. Zij zijn te herkennen aan de uniforme bedrijfskleding. Niet te missen!

Jouw medewerkers herkenbaar?

Kies voor werkkleding

 • Gratis ontwerp van jouw werkkleding

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Wat is de dresscode van vandaag?

Iedereen in dezelfde outfit!

Werkkleding: bedrukken of borduren

Broeken, polo’s, shirts, sweaters, blouses, vesten, jassen, sloven en bodywarmers. Alle soorten bedrijfskleding kunnen wij op een professionele wijze voorzien van de gewenste opdruk. Bijna elk kledingstuk kan je bedrukken met een logo. Maar wil je gaan voor een échte luxe uitstraling? En wil je lang genieten van de bedrijfskleding? Dan adviseren wij om te kiezen voor borduren. Er zijn tal van mogelijkheden, er zit zeker een passende optie voor jou tussen.

Maximale herkenbaarheid

Kies voor werkkleding die jouw medewerkers warm houdt, beschermt en ook nog zorgt voor een representatieve uitstraling. Door het logo, slogan of een andere boodschap op kleding te drukken of borduren wordt jouw medewerker het visitekaartje van de organisatie. Welke optie het beste past bij jou wensen? Dat bespreken we graag onder het genot van een kopje koffie. Of bel eens om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven je graag een passend advies.

Voordelen

De pluspunten van werkkleding

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen is jouw werkkleding al binnen 1 week gereed

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar