WooCommerce

Wil jij de virtuele “deuren” van jouw webshop openen? Goed zichtbaar zijn en online verkoop stimuleren? Of je nu eigenaar bent van een fysieke winkel en ook online aanwezig wil zijn of op zoek bent naar een nieuwe oplossing voor jouw online verkopen. Maak jouw online ambities waar met een WooCommerce webshop.

Met focus op zichtbaarheid, vindbaarheid, gebruiksgemak, conversie én optimalisatie staat jouw webshop als een huis. Wij ontwikkelen en optimaliseren. Wij creëren voor jou een Woocommerce webshop die écht scoort!

Online zichtbaar zijn en scoren

Kies voor een Woocommerce webshop

 • Jouw webshop op maat gemaakt door échte online specialisten

 • Online conversies en optimale prestaties

 • 15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van online omgevingen

Gratis en vrijblijvend

Dé plug-in voor jouw webshop.

Maak je online ambities waar!

WooCommerce webshop en WordPress

Wij realiseren e-commerce oplossingen die aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang een succesvolle webshop runt. Met de WooCommerce plug-in voor WordPress leg je de basis voor jouw online winkel. Dit is wereldwijd het meest populaire e-commerce platform.

De voordelen zijn onder andere de open source ontwikkeling, de modulaire opbouw, de beschikbaarheid aan functionaliteiten en toekomstige uitbreidbaarheid. Wij zorgen dat jouw webshop van alle gemakken voorzien is. Het toevoegen van producten, je voorraad beheren en het verzenden van bestellingen doe je heel eenvoudig zelf.

Samen groeien

Naast het ontwikkelen van een goede en vindbare WooCommerce webshop bieden wij je meer. Uiteraard mag je van ons de nodige support verwachten. En wist je dat je ook een security- of hostingpakket kan afnemen? Zo ben je verzekerd van optimale veiligheid, back-ups, tijdige updates en een team van specialisten die voor je klaarstaat.

En als jij groeit, zorgen we dat jouw webshop met je meegroeit. Belangrijk, hier zit wel een limiet aan! Om een snelle, stabiele webshop te behouden ligt het maximaal aantal producten dat je kan aanbieden rond de 5.000. Hoe dat precies zit leggen we je liever persoonlijk uit. Dan kunnen we direct jouw wensen bespreken en kijken of er een match is! Kom eens langs, de koffie staat klaar. Of bel ons om te informeren naar de mogelijkheden.

Voordelen

De pluspunten van een WooCommerce webshop

 • Online conversies
  Webshops zijn niet alleen aantrekkelijk, maar leveren ook omzet op

 • Optimale prestaties
  Wij zorgen dat jouw nieuwe WooCommerce webshop optimaal presteert en een hoge laadsnelheid heeft.

 • Branding & reclame
  Online zichtbaarheid is de sleutel tot succes.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw website wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Sites en shops zijn dynamisch en eenvoudig aan te passen.