WordPress website

Wil jij het maximale uit jouw business halen? Dan is een goede, representatieve en visueel aantrekkelijke website onmisbaar. Want wist je dat zo’n 95% van jouw potentiële klanten online zoekt naar producten en diensten. Komt jouw website in de zoekresultaten naar voren en is de inhoud interessant genoeg? Dan is de kans groot dat ze je website bezoeken. Een goede eerste indruk is dus van groot belang.

Wij ontwikkelen een WordPress website waarmee je gezien wordt. Én waarmee je scoort!

Zichtbaar zijn en scoren

Kies voor een WordPress website

 • Jouw website op maat gemaakt door échte online specialisten

 • Eenvoudig beheer met WordPress: het meest gebruikte CMS

 • 15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van online omgevingen

Gratis en vrijblijvend

Laat de wereld zien wie je bent.

Zeg hallo met jouw website.

Jouw WordPress website from scratch

Durf jij de stap te zetten om een hele nieuwe WordPress website te lanceren? Denk dan alvast na over de volgende zaken: Wie gaat je site bezoeken? Wat wil je met je site bereiken? En welke content heb je binnen je website nodig? In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar de antwoorden. Wij geven je een passend advies en helpen je met de start van jou website. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jouw website al staat. Wil je jouw website voorzien van een hele nieuwe look & feel? Zowel technisch als grafisch nemen we alles onder de loep. Terug naar de tekentafel, let’s go!

Jouw website compleet naar jouw wensen in jouw stijl

De uitstraling en het gebruikersgemak van jouw website gaan hand in hand. Daarom bouwen onze webdesigners jouw WordPress website helemaal op maat. Met extra aandacht voor een overzichtelijk, herkenbaar en functioneel design. We zorgen dat de website responsive is, zodat de bezoeker een optimale webervaring heeft. Ongeacht op welk apparaat hij de website bekijkt.

Het onderhouden van jouw website is ook een fluitje van een cent, omdat wij werken met WordPress. Het meest gebruikte Content Management System (CMS) in de wereld. Dus, wil jij een website op maat? Kom eens langs en bespreek jouw wensen met onze webdesigners. De koffie (of thee ? ) staat voor je klaar. En wist je dat je ook eenvoudig een shop-module kunt toevoegen aan jouw bestaande website? Met de WooCommerce plug-in regelen wij dit voor je in een handomdraai!

Voordelen

De pluspunten van een WordPress website

 • Online conversies
  Websites zijn niet alleen aantrekkelijk, maar leveren ook omzet op

 • Optimale prestaties
  Wij zorgen dat jouw nieuwe website optimaal presteert en een hoge laadsnelheid heeft.

 • Branding & reclame
  Online zichtbaarheid is de sleutel tot succes.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw website wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Sites en shops zijn dynamisch en eenvoudig aan te passen.