Zoekmachine optimalisatie.

Gericht op het zoekgedrag van je beoogde doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie, wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is het organisch (natuurlijk) beter vindbaar maken van de website in de onbetaalde zoekresultaten van zoekmachines van zoekmachines. Door een website technisch en inhoudelijk SEO te optimaliseren, kun je de vindbaarheid van je site sterk verbeteren.

SEO is gericht op het zoekgedrag van je beoogde doelgroep. Door de website op de meest relevante zoekwoorden te optimaliseren, krijg je met je onderneming hogere posities in de organische zoekresultaten. Dit leidt vaak tot meer relevante bezoekers en tot een toename van het aantal conversies via je website. Voor vrijwel iedere website of webshop is het dus goed om in de belangrijkste zoekmachines goed vindbaar te zijn.

Bij reclame bureau Mull2media in Doetinchem kun je een succesvolle SEO-campagne opzetten. Deze is gebaseerd op basis van inzicht in het zoekgedrag van je potentiële doelgroep. Je onderzoekt dus hoe je doelgroep gebruik maakt van de zoekmachines, kijkt welke zoekopdrachten worden ingegeven en hoe je bedrijf wordt getoond in deze resultaten.

Daarom kies je voor
SEO advies door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de doelstellingen te bepalen;

  • SEO advies op maat;

  • Unieke webontwerpen;

  • Haal het maximale uit je site of shop;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk.

Gratis en vrijblijvend

Hoe kunnen wij jou helpen met SEO advies?

Hét optimaliseren van jouw content.

Ons SEO advies start met een analyse van je website content. Op basis van de producten of diensten die je biedt, de boodschap die je wilt overbrengen, de doelgroep waar je je op richt en de keywords die daarbij passen, kijken we of dit op de juiste manier terugkomt in de inhoud van je site.

Ons advies richt zich vervolgens op het optimaliseren van de content van je website voor zoekmachines. Ook kijken we naar de interne en externe links en kijken we naar de page rank van de belangrijkste pagina’s. Tip: maak gebruik van de Yoast SEO plugin als leidraad.

Zoekmachine optimalisatie Doetinchem Achterhoek
Zoekmachine optimalisatie
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

5 / 5

Alle reclames die ik op mijn bussen heb laten plakken waren top!