Zonwerend raamfolie

Heb je in de zomermaanden vaak last van de warmte op kantoor of in huis? Of ervaar je hinder van de felle zonnestralen? Dan is zonwerend raamfolie dé oplossing. Het biedt bescherming tegen de warmte, weert UV-straling en vermindert schittering.

Je hebt keuze uit reflecterend, spiegelend of donkergetint folie. Het is zelfs mogelijk om het zonwerend raamfolie te personaliseren met jouw logo of boodschap.

Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Kies voor zonwerend raamfolie

 • Gratis ontwerp van jouw zonwerend raamfolie

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Zonwerend raamfolie: functioneel én mooi!

Het verfraait jouw pand en is doeltreffend.

De vele voordelen van zonwerend raamfolie

Dat zonwerend raamfolie bescherming biedt tegen de warmte, UV-straling weert en de schittering vermindert, dat hadden we al verteld. Maar er zijn meer voordelen! Bespaar op je energiekosten door het plaatsten van zonwerend raamfolie. In de winter kan de verwarming een standje lager door de isolerende functie van het raamfolie. En in de zomer geldt ditzelfde voor de airco door de reflecterende werking. Creëer een prettig werk- of woon klimaat, terwijl daglicht gewoon wordt doorgelaten.

Profiteer het hele jaar door van zonwerend raamfolie

Wil jij het gemak ervaren van zonwerend raamfolie? Je pand verfraaien. Op warme dagen zonnestraling én warmte buiten de deur houden. En in de winter juist de warmte binnenhouden door de isolerende functie. Laat je informeren door onze specialisten, zodat we samen de beste oplossing voor jouw situatie samenstellen.

Voordelen

De pluspunten van zonwerend raamfolie

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de belettering er al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Zonwerend raamfolie is eenvoudig te verwijderen en daardoor aanpasbaar.